Fără categorie

De ce este bine sa folosim bacterii pentru fosa septica

Un sistem septic tipic consta dintr-o fosa septica si un camp de scurgere sau un camp de absorbtie a solului. Sistemul dvs. este in esenta o structura subterana de tratare a apelor uzate care utilizeaza o combinatie de natura si tehnologie pentru tratarea apelor uzate de la instalatiile sanitare menajere produse de canalele de bucatarie, bai si chiar spalatul rufelor.

Fosa septica digera materia organica si separa materia plutitoare (adica uleiuri si grasimi) si solidele de apele uzate. Sistemele pe baza de sol descarca lichidul (cunoscut sub numele de efluent) din fosa septica intr-o serie de tevi perforate ingropate intr-un camp care a fost conceput pentru a se elibera incet efluentul in sol sau in apele de suprafata.

Exista doua tipuri principale de bacterii care sunt prezente in sistemul dvs.:

Bacterii aerobe: Acest tip de bacterie are nevoie de oxigen pentru a trai. In sistemele septice, bacteriile aerobe vor descompune deseurile organice si apoi se vor alimenta din acestea. In majoritatea cazurilor, bacteriile aerobe sunt foarte sensibile la schimbarile de mediu si sunt mult mai mari decat bacteriile anaerobe gasite in sistemele septice.

Bacterii anaerobe: Acest tip de bacterie are nevoie de putin sau deloc oxigen pentru a trai. Desi sunt mai mici decat bacteriile aerobe, bacteriile anaerobe sunt mai capabile sa reziste schimbarilor din mediul lor. Cand materia organica intra in fosa septica, aceasta bacterie mananca, digera si excreta materia.

Intrucat materialele solide trebuie sa ramana in fosa septica pentru a preveni infundarea campului de drenaj si a provoca daune serioase, acestea trebuie indepartate cu ajutorul masinilor de pompare septice. Ceea ce poate fi surprinzator este cat de rar este necesara pomparea (de obicei doar o data la 3-5 ani).

Aceasta frecventa se datoreaza vastelor colonii de microorganisme care traiesc in tanc. Acestea functioneaza non-stop pentru a descompune materialele reziduale, transformand o mare parte din solide in lichide care se alatura fluxului de efluenti si gaze care pur si simplu se risipesc prin sol. Un mediu bacterian sanatos este vital pentru mentinerea sanatatii sistemului septic. Fara aceasta, v-ati confrunta cu intretinere frecventa si probleme urate si foarte incomode.

In cadrul sistemului septic, mentinerea echilibrului dintre bacteriile anaerobe si aerobe este extrem de importanta. Stim ca nu aveti timp sa faceti fata problemelor fosei septice. Una dintre modalitatile prin care puteti mentine acest echilibru si pentru a va mentine sistemul septic functionand asa cum ar trebui este sa va pompati rezervorul in mod regulat. Dar acest lucru v-ar duce la costuri destul de mari de intretinere. Bioactivator Fose Septice este un produs natural de bacterii septice biologice care consta in microorganisme care produc enzime special selectate, care sunt suspendate intr-o stare latenta. Odata expusi la apa, se vor activa si isi vor incepe ciclul normal de viata. Un gm de produs contine diferiti microbi digestivi adaptati selectiv. Am dezvoltat produsul pentru optimizarea rentabila a foselor septice si a altor aplicatii anaerobe.

Microbii din bioactivator sunt selectati special pentru a digera lucrurile care va infunda fosa septica si care afecteaza negativ detergentii, grasimile, grasimile, proteinele, hartia si amidonul din mediu. Bioactivator este de neegalat ca o metoda naturala sigura pentru digestia deseurilor organice, eliminarea mirosului si indepartarea acumularii organice din tevi, rezervoare si canalele de scurgere. Ajuta la asigurarea eficientei optime a fosei septice. Costul unui program de intretinere regulat saptamanal / lunar este unul mic pentru a va proteja fosa septica si mediul inconjurator. Digestia microbiana este cea mai simpla si mai curata modalitate de a reduce deseurile din fosele septice. Cand turnati o masura de bioactivator septic pe toaleta sau pe chiuveta, microbii le stabilesc imediat si se inmultesc in sistemul septic.Reface in mod natural sanatatea biologica a foselor septice.Trateaza eficient apele uzate din fosa septica intr-un mod anaerob, elimina mirosurile si mentine controlul mirosului sistemului septic, reduce mizeria, namolul, grasimile, uleiul si grasimile. Bioactivator biodegradeaza blocaje organice in liniile de camp de scurgere, gropi de lesiere de pietris si pereti de gropi de piatra poroasa.Pastreaza liniile septice si campurile de drenare mai curate, cu un transport redus de poluanti organici nedigerati.

Reduceti pomparile rezervorului septic asadar reduceti costurile de intretinere

Economiile operationale sunt probabil cel mai mare beneficiu al produsului, prevenind infundarea sistemului de drenaj si tratament, timpii de nefunctionare costisitori si reparatiile majore.

Dca v-am convins va asteptam sa testati produsul achizitionandu-l de aici: https://www.ecotech.com.ro/produs/fose-septice-1-litru/

Va recomandam, din aceeasi gama, si Enzycan https://www.ecotech.com.ro/produs/bioactivator-separatoare-de-grasimi-enzycan/

Lasă un răspuns