Fără categorie

Cum alegi teava de incalzire prin pardoseala?

In centrul oricarui sistem de incalzire prin pardoseala se afla conductele. Ele actioneaza ca arterele corpului uman; fara ele sistemul ar esua. Daca, din pacate, nu avem optiunea de a decide calitatea arterelor noastre, aici la Ecotech Chemicals va oferim teava care sa se potriveasca cel mai bine sistemului de pardoseala pe care il montati.

Cand instalati un sistem de incalzire prin pardoseala, dorim sa faceti alegerea corecta a tevii, asa ca puteti apela oricand la noi pentru a va ajuta sa alegeti tipul de teava cel mai potrivit pentru sistemul dvs.

V-ati spalat vreodata masina sau ati udat plantele de gradina cu un furtun, si, dintr-o data fluxul de apa sa fie intrerupt  de o teava indoita? Stim cu totii cat de iritant poate fi si acelasi lucru se aplica la instalarea conductelor de incalzire prin pardoseala.

Ce este atat de bun la teava pe care v-o oferim noi? Indiciul este in nume: PE-Xa are o raza de indoire mai mica de 100 mm, ceea ce inseamna ca este extrem de flexibila. Flexibilitatea sporita inseamna mai putine indoituri, facand-o una dintre cele mai usoare tipuri de tevi de instalat, chiar si in cele mai reci zile! Aceasta inseamna ca poate fi instalata cu usurinta, economisindu-va timp. Nu numai atat, natura sa usoara o face perfecta pentru a fi transportata la si de la santier.

Dupa ce ati instalat tevile, doriti sa stiti cat va dura, asa ca veti fi linistiti cand spunem ca aceasta conducta durabila cu trei straturi are o viata de lucru de 50 de ani ceea ce o face o optiune durabila si excelenta pentru proiectul dumneavoastra.

Teava Ecotech PE-Xa are un diametru de 16 mm si vine in bobine de 100, 200 sau 500 m.

Care sunt beneficiile conductei PEX?

Sunt mai flexibile si mai usor de lucrat decat cele PERT si se pot indoi pe o raza de 75 mm, astfel incat sa se potriveasca oricaruia dintre sistemele voastre.

Sunt usor de incorporat in placi si suporturi.

Pot fi folosite in orice fel de camera.

Sunt disponibile in mai multe dimensiuni: de 16, 17

Sunt disponibile in lungimi cuprinse intre 100 si 500 m, ideale pentru proiecte mai mari.

Sunt rezistente, functionand intre -44 ° C si 95 ° C la 10 bar de presiune.

Sunt fabricate din polietilena reticulata cu cinci straturi, care are o bariera de oxigen pentru a opri patrunderea oxigenului in sistem, maximizand durata de viata a conductelor.

Lasă un răspuns